Sobre Nosaltres

Som una agència creativa independent situada a Barcelona. Ens dediquem al sector audiovisual i estem especialitzats en disseny web, social media, creació de marques i motion graphics.

SERVEIS

Dissenyem pàgines web de qualitat, projectant la imatge i identitat corporativa de cada client. Estructurem el contingut de forma ordenada i simplificada. La navegació ha de ser fàcil, ràpida i atractiva. Treballem el posicionament SEO per estar als millors resultats de cerca.

Community Management és la gestió, dinamització i manteniment de les xarxes socials. Som especialistes en màrqueting i comunicació, i ens encarreguem de coordinar, publicar, moderar i connectar cada marca o negoci a la comunitat virtual d’Internet. Creem i gestionem anuncis i publicitat a la xarxa per visibilitzar o donar a conèixer un producte, servei, o la pròpia marca corporativa.

La identitat corporativa és el conjunt de característiques que representen la imatge dels productes o serveis de qualsevol marca o empresa. Pot ser representada per un nom, logotip, il·lustracions, combinacions de colors o per qualsevol combinació entre ells. Creem i il·lustrem la imatge que identifica les necessitats de cada client.

Motion Graphics és una tècnica audiovisual que permet comunicar missatges mitjançant l’animació d’imatges, fotografies, títols, colors i dissenys. És el mitjà més dinàmic per a presentar un vídeo o producte corporatiu, per fer una presentació interactiva, videoclip, donar moviment al logotip o marca, o també per a fer publicitat a televisió, cinema o xarxes socials.

El vídeo és un dels mitjans audiovisuals més dinàmic per transmetre qualsevol missatge. És un dels formats més utilitzats actualment per a presentar i anunciar qualsevol esdeveniment, servei corporatiu, entrevistes. Una bona gravació, post producció i adaptació de les imatges permet transmetre un missatge dinàmic, modern i únic.

Explica'ns el teu projecte!

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a escalar el teu projecte al següent nivell